Бисквіт вихідного дня

Тісто:

Яйця — 6 шт
Цукор — 1 стак.
Мука вищого сорту — 1,5 стак.
Крем:

Сметана 100 гр.
Мускатний горіх мелений (для крему) — 1 ч. л.
Ванільний цукор (для крему) — 30 г.
Цукор (для крема) — 1 стак.
Горіхи грецькі (по смаку)
Хід приготування:

Яйця збиваємо з цукром, щоб маса збільшиласи в 3 -4 раза,

далі добавляємо муку повільно, помішуючи дерев«яною ложкою в одному напрямку.

Тісто готове.
Форму для випікання змащуємо маслом и виливаємо нашу суміш і випікаємо до готовності.
Готовий корж остудить и разрезать на два.

Смазываем кремом а сверху посыпать орешками, и еще смазать кремом, сверху кладем второй корж и смазываем кремом верх и бока, верх тоже посыпала орешками.

Смачного!!!
  • +1
  • 19 лютого 2011, 15:55
  •  
  • katarina
  •       

Коментарі (0)

RSS згорнути / розгорнути

Лише зарeєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.