Рогалики з вишнями

Рогалики з вишнями.

На 90-100 штук.
Тісто: 500 гр.муки,
400 гр.маргарину зі смаком масла(кімнатної температури),
4 ст.л.сметани,
2 жовтки,
1/2 ч.л.солі,
1/2 ст.молока,
70 гр.свіжих дріждів або 4,5 ч.л.сухих,
1 ст.л.цукру.
Начинка: консервовані вишні(шоб стекли).
1. В теплому молоці розчинити цукор та дріжді, додати 1 ст.л.муки і поставити в тепле місце без протягів, щоб дріжді «заграли».
2. В глибоку миску просіяти муку змішану з сіллю, додати маргарин порізаний кубиками. Це все перемішати руками, або посікти ножем до утворення «крихт».
3. Окремо змішати сметану з жовтками.
4. До «крихт» додати сметану з жовтками та дріжді.
5. Замісити мяке тісто, якшо необхідно додати ще муки.
6. Відрізати шматок тіста і розкачат колом, а все інше покласти в холодильник.
7. Коло розділити на 12 частин, на кожну покласти начинку і завернути рогалики.
8. Сформовані вироби викласти на протвінь(відстань між рогаликами 2-3 см.) і змастити білком. Пекти 30-40 хв.
СМАЧНОГО!!!

P.S. Консервовані вишні можна замінити на корицю змішану з цукром і трошки масла кімнатмої температури.
І рогалики можна не змазувати білком, а коли спечуться посипати цукровою пудрою.
  • +2
  • 28 грудня 2010, 14:39
  •  
  • Yulo4ok
  •       

Коментарі (0)

RSS згорнути / розгорнути

Лише зарeєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.